Pasii de urmat pentru autentificare si incarcare informatii pe site

Participantii la un anumit proiect, pot incarca direct pe site, informatiile despre activitatea lor din cadrul proiectului. Pot incarca atat documente  (de exemplu prezentarea Power Point ) cat si imagini.
Prezentam mai jos, pasii pe care trebuie sa ii urmeze un participant pentru a putea face publice pe site, informatiile dorite.

Pentru a fi totul mai clar luam un caz ipotetic. Presupunem ca:


Iata pasii pe care trebuie sa ii urmeze Liceul Cluj:

Pasul 1. De la administratorul site-ului, va primi pe e-mail o parola.

Pasul 2. Va merge pe site in zona „Autentificare utilizator” (aflata in stanga, sub meniul vertical cu sectiunile site-ului) si da click.
Ajunge la pagina de „Autentificare”.
Completeaza campurile pentru adresa de e-mail si parola si da click pe butonul "Autentifica".
Sub meniu (in locul textului „Autentificare utilizator”) va aparea un mesaj de bun venit, care confirma autentificarea cu succes: „Salut Liceul Cluj” (Precizare: va aparea si un buton de Deconectare, prin intermediul caruia se va deconecta dupa ce a incarcat informatiile. Vezi Pasul 5)

Pasul 3. Dupa ce s-a autentificat, merge in meniul vertical al site-ului, la sectiunea proiectului la care participa (in cazul nostru Move4Nature) si da click.
Va aparea lista tuturor participantilor (a scolilor participante).
Cauta in aceasta lista, gaseste Liceul Cluj si va observa sub el un buton cu mesajul: „Adaugare informatii”

Pasul 4. La click pe butonul „Adaugare informatii” va aparea un ecran prin intermediul caruia va incarca documentele si/sau imaginile dorite.
Acest ecran are 2 zone:
In ambele zone (atat pentru documente cat si pentru imagini) sunt 4 tipuri de butoane:
Dupa ce a incarcat informatiile dorite, acestea se vor vedea automat pe site de catre orice vizitator al site-ului.

Pasul 5. Cand a terminat, Liceul Cluj, se va deconecta printr-un simplu click pe butonul de "Deconectare" (de sub mesajul de salut de sub meniu). In momemtul in care doreste postarea unor noi informatii pe site se va autentifica si va relua actiunile prezentate mai sus.